Een slaapkamer op maat nabij Nijmegen

Home » Slaapkamer op maat Nijmegen

Wilt u graag een slaapkamer op maat laten maken en woont u in de regio Eindhoven, Venlo, Den Bosch of Nijmegen? Dan staan wij van Welles Interieurprojecten uit Siebengewald voor u klaar. Wij realiseren graag de slaapkamer van uw dromen en maken deze precies op maat. Zo bent u verzekerd van een prachtige slaapkamer waar u volledig tot rust komt.

Nooit verrassingen achteraf

Eén aanspreekpunt voor uw project

U bent altijd op de hoogte

Slaapkamer kasten

Werkplek thuis

Garderobe kasten

Woonkamer

Keukens

Een uniek ontwerp voor uw slaapkamer: helemaal op maat gemaakt door onze experts nabij Nijmegen

Gaat u verhuizen en wilt u een uniek slaapkamerinterieur laten ontwerpen voor in uw nieuwe huis? Of is uw huidige slaapkamer toe aan een nieuw design? In beide gevallen maken wij graag een ontwerp voor uw slaapkamer. Of u nu al een goed beeld heeft van wat u wilt of slechts enkele ideeën heeft, wij ontwerpen de kamer die helemaal past bij uw stijl. Zo kunnen wij bijvoorbeeld een slaapkamerkast op maat voor u maken die perfect past in uw slaapkamer in Nijmegen en waarin u al uw spullen netjes opbergt. Ook een complete inbouwgarderobekast behoort tot de mogelijkheden.

Altijd een persoonlijke samenwerking

Wanneer wij een ontwerp voor uw slaapkamer maken, luisteren wij goed naar uw wensen en geven we u persoonlijk advies. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van interieurontwerp, weten wij precies wat mooi staat en wat niet. Samen met een passende begroting en planning, leggen onze experts uit Siebengewald, in de buurt van Nijmegen, het ontwerp voor uw slaapkamer op maat aan u voor. Vervolgens verwerken wij uw feedback en dan gaat het project echt van start.