Kast op maat laten maken

Home » Kast op maat laten maken

Wilt u een kast op maat laten maken? Laat dit dan aan ons over! Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk en kunnen met ons scherp oog voor detail uw kast volledig naar wens maken. Hierbij houden we uiteraard rekening met uw eisen en ideeën, maar ook met de stijl van uw interieur. Tevens hechten wij veel waarde aan functionaliteit, want u wilt natuurlijk ook dat u voldoende spullen kwijt kunt in uw nieuwe op maat gemaakte kast. Voor kasten die volledig op maat worden gemaakt bent u dus bij ons in Siebengewald, vlak bij Nijmegen, aan het juiste adres.

Nooit verrassingen achteraf

Eén aanspreekpunt voor uw project

U bent altijd op de hoogte

Slaapkamer kasten

Werkplek thuis

Garderobe kasten

Woonkamer

Keukens

Wat voor kast wilt u op maat laten maken?

Woont u in Nijmegen of omgeving en zoekt u een partij die al vele kasten op maat heeft gemaakt? Wij beschikken over de nodige ervaring en creativiteit om voor elke situatie een passende oplossing te bedenken. Op die manier hebben wij al veel klanten naar tevredenheid geholpen. In de buurt van Nijmegen hebben wij bijvoorbeeld de volgende soorten kasten op maat gemaakt:

Wij houden ons aan de gemaakte afspraken

Niet is zo vervelend als een ontwerper die zich niet aan de gemaakte afspraken houdt. Daarom is heldere communicatie, naast functionaliteit en maatwerk, een van onze kernwaarden. Wij houden u gedurende het hele project tijdig op de hoogte van alle ontwikkelingen. Bovendien kunt u te allen tijde rekenen op een uitstekende service. Als u een kast op maat gaat laten maken door Welles Interieurprojecten uit Siebengewald krijgt u één aanspreekpunt. Wij zijn namelijk van mening dat dit het prettigst werkt, voor u én voor onszelf. Nadat u akkoord heeft gegeven op de begroting en de planning voor uw op maat gemaakte kast, doen we er alles aan om ons aan deze afspraken te houden.