Een opbergkast op maat nabij Nijmegen

Home » Opbergkast op maat Nijmegen

Bent u op zoek naar een goede opbergkast of inloopkast op maat in de buurt van Nijmegen? Onze experts leveren altijd maatwerk en creëren de kast van uw dromen. Hierbij houden we ons altijd aan de vooraf afgesproken begroting en planning. Wij hebben jarenlange ervaring en vinden het belangrijk dat u trots bent op uw nieuwe kast. Wij zorgen dan ook graag voor een unieke kast die perfect past binnen uw woning.

Nooit verrassingen achteraf

Eén aanspreekpunt voor uw project

U bent altijd op de hoogte

Slaapkamer kasten

Werkplek thuis

Garderobe kasten

Woonkamer

Keukens

Laat een opbergkast of inloopkast op maat maken nabij Nijmegen

Wanneer u een nieuwe opbergkast voor uw spullen of een inloopkast voor uw kleding zoekt, kunt u deze op maat laten maken bij Welles Interieurprojecten in Siebengewald, nabij Nijmegen. Wij luisteren graag naar uw wensen en benutten de potentie van uw ruimte optimaal. Na het doorgeven van uw wensen, voegen wij onze ervaring en vorm toe voor het creëren van de kast van uw dromen. Dit kan een inloopkast zijn, maar wij helpen u ook graag als u op zoek bent naar een andere type kast. Hierbij kunt u denken aan onder andere:

Geef uw wensen door

Bij Welles Interieurprojecten in Siebengewald, nabij Nijmegen, creëren wij uw nieuwe opbergkast of inloopkast geheel op maat. Wij maken gebruik van de nieuwste interieurbouwtechnieken, maar zorgen altijd voor authentiek vakmanschap. Bent u geïnteresseerd in het inschakelen van onze experts nabij Nijmegen voor het op maat laten maken van een inkoopkast, opbergkast of een andere kast? Bel dan naar +31 (0) 485 44 28 49 of vul ons contactformulier in. Wij plaatsen uw gewenste kast en zorgen ervoor dat na afloop alles er weer netjes uitziet.

Maak een afspraak voor een persoonlijk adviesgesprek

Neem contact op