Een prachtige werkplek bij u thuis in Nijmegen

Home » Particulier » werkplek thuis

ONS WERK IN BEELD

Wanneer u een mooie en functionele werkplek met bijbehorende kast op maat voor uw papierwerk bij u thuis wilt creëren, schakelt u het best een expert in de buurt van Nijmegen in. Dan weet u namelijk zeker dat u een werkplek krijgt die van alle gemakken is voorzien en prachtig staat bij uw interieur. Welles Interieurprojecten is zo’n expert. Neem contact met ons op en onze experts nabij Nijmegen realiseren bij u thuis de werkplek met handige kast die volledig op maat is op basis van uw wensen.

De ideale werkplek bij uw thuis in Nijmegen

Bent u een ambitieuze zzp’er of mkb’er en werkt u vaak vanuit thuis? Dan is het fijn om hier een plaats te hebben waar u zich goed kunt concentreren en comfortabel kunt werken. Onze experts in Siebengewald, nabij Nijmegen, ontwerpen en realiseren graag een prachtige werkplek, met een passende kast op maat voor uw papieren, bij u thuis. Deze kunnen we voorzien van alle technische benodigdheden, zoals stroom- en internetaansluitingen. We luisteren goed naar uw wensen en stijlvoorkeuren. Zo ontwerpen we de werkplek waar u in alle rust kunt werken en waar u inspiratie vindt voor de beste ideeën. Desgewenst maken we bij u thuis in Nijmegen ook een mooie kast op maat bij uw werkplek, zoals een inbouwkast of kastenwand, waarin u al uw papieren overzichtelijk kwijt kunt.

Ervaar onze duidelijke communicatie, planning en begroting

Wanneer wij een werkplek met een mooie kast op maat bij u thuis in Nijmegen of omgeving mogen creëren, maken wij na overleg met u een eerste ontwerp. Hier kunt u feedback op geven, die wij vervolgens verwerken. Wanneer u helemaal tevreden bent over het ontwerp, gaan we echt aan de slag met uw project. Uiteraard doen we dit volgens een duidelijke planning en begroting. Wilt u graag meer informatie over ons bureau? Vul dan het online contactformulier in of bel naar +31 (0) 485 44 28 49.

Maak een afspraak voor een persoonlijk adviesgesprek

Neem contact op