Als u een kastenwand op maat wilt laten maken, wilt u natuurlijk dat dit nauwkeurig en naar wens wordt gedaan. Bij Welles Interieurprojecten gaan we geen enkele uitdaging uit de weg. We denken uitsluitend in oplossingen en werken zeer gedetailleerd. Op die manier kunnen we een kastenwand realiseren die voldoet aan al uw wensen, ideeën en eisen.

Nooit verrassingen achteraf

Eén aanspreekpunt voor uw project

U bent altijd op de hoogte

Slaapkamer kasten

Werkplek thuis

Garderobe kasten

Woonkamer

Keukens

Kies voor exclusiviteit door een kastenwand op maat te laten maken

Gaat u een kastenwand op maat laten maken? Dan bent u ervan verzekerd dat u nadien over een exclusieve kast beschikt, die u nergens anders tegen zult komen. Ons creatieve team maakt een uniek ontwerp voor u dat past bij u en uw interieur. Het maakt hierbij niet uit voor welke ruimte de kast is bedoeld. Wilt u een kastenwand op maat laten maken voor uw berging? Of wilt u graag een slaapkamerkast laten maken? Bij Welles Interieurprojecten uit Siebengewald is alles mogelijk. Zo kunt u zelfs een inbouwkast laten realiseren voor in de hal bij uw voordeur.

Vertel ons al uw wensen, ideeën en eisen

Om een kastenwand te kunnen realiseren die volledig bij u past, horen wij graag van u wat uw wensen, ideeën en eisen zijn. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek kunt u ons hier meer over vertellen. Op onze beurt leggen wij ook aan u uit hoe wij te werk gaan. Zo beloven we dat we ons strikt aan de begroting en planning houden waar u akkoord op geeft. Bovendien houden we u regelmatig op de hoogte en bieden we een uitstekende service van A tot Z. Dit houdt in dat we na het plaatsen van de kastenwand ook alles weer netjes voor u opruimen. Heeft u nog vragen over het op maat laten maken van een kastenwand of wilt u graag een afspraak inplannen voor een projectinrichting? Neem dan contact met ons op door naar ons kantoor in Siebengewald te bellen via +31 (0) 485 44 28 49 of door het contactformulier in te vullen.

Ook benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem contact op