Kastenwand op maat nabij Nijmegen

Home » Kastenwand op maat Nijmegen

Als u een kastenwand op maat wilt laten maken in de buurt van Nijmegen, wilt u natuurlijk dat dit nauwkeurig en naar wens wordt gedaan. Bij Welles Interieurprojecten gaan we geen enkele uitdaging uit de weg. We denken uitsluitend in oplossingen en werken zeer gedetailleerd. Op die manier kunt u in Siebengewald, nabij Nijmegen, een kastenwand op maat laten maken die voldoet aan al uw wensen, ideeën en eisen.

Nooit verrassingen achteraf

Eén aanspreekpunt voor uw project

U bent altijd op de hoogte

Slaapkamer kasten

Werkplek thuis

Garderobe kasten

Woonkamer

Keukens

Kies voor exclusiviteit door een kastenwand op maat te laten maken nabij Nijmegen

Gaat u een kastenwand op maat laten maken door onze experts in de buurt van Nijmegen? Dan bent u ervan verzekerd dat u nadien over een exclusieve kast beschikt, die u nergens anders tegenkomt. Ons creatieve team maakt een uniek ontwerp voor u dat past bij uw wensen en uw interieur. Het maakt hierbij niet uit voor welke ruimte de kast is bedoeld. Wilt u een kastenwand op maat laten maken voor uw berging in Nijmegen? Of wilt u graag een slaapkamerkast laten maken? Bij Welles Interieurprojecten in Siebengewald is alles mogelijk. Zo kunt u zelfs een inbouwkast laten realiseren voor in de hal bij uw voordeur.

Vertel ons al uw wensen, ideeën en eisen

Om een kastenwand te kunnen realiseren die volledig bij u past, horen wij graag van u wat uw wensen, ideeën en eisen zijn. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek kunt u ons hier meer over vertellen. Op onze beurt leggen wij ook aan u uit hoe wij te werk gaan. Zo beloven we dat we ons strikt aan de begroting en planning houden waar u akkoord op geeft. Bovendien houden we u regelmatig op de hoogte en bieden we een uitstekende service van A tot Z. Dit houdt in dat we na het plaatsen van de kastenwand ook alles weer netjes voor u opruimen. Heeft u nog vragen over het op maat laten maken van een kastenwand of wilt u graag een afspraak inplannen voor een projectinrichting bij ons op kantoor in Siebengewald, nabij Nijmegen? Neem dan contact met ons op door te bellen via +31 (0) 485 44 28 49 of door het contactformulier in te vullen.

Maak een afspraak voor een persoonlijk adviesgesprek

Neem contact op