arrow_rightmagnifier

Particulier

U wilt zich natuurlijk thuis voelen in uw eigen huis, dat bereikt u door te kiezen voor een interieur wat echt bij u past. Wij vertalen al uw wensen en vragen naar praktische en mooie oplossingen. Zodat u uw huis optimaal en functioneel kunt inrichten compleet naar uw smaak. Van droomkeuken tot moderne garderobekast en van luxe wellness badkamer tot functionele trap. En alles daar tussenin! Zodat uw huis ook echt uw thuis wordt.

Onze projecten

Wij zijn meester in luisteren en de juiste vragen stellen zodat we zeker weten dat wij u een mooi en passend voorstel kunnen doen. Door onze jarenlange ervaring voelen wij de wensen van onze klanten vaak ook goed aan. U bent tenslotte ons beste visitekaartje!
Wij zitten niet vast aan leveranciers, dus wij kunnen u een objectief advies geven. Ons doel is dat u trots bent op uw huis en de uitstraling die wij samen gaan creëren. Maar wij willen ook trots zijn op datgene wat wij bij u thuis achterlaten; de identiteit en bezieling van uw huis! Daar kunt u op vertrouwen.

Ik ben een super teverden klant met het geleverde vakwerk dankje wel Mark
José Stals Wijchen