Inbouwkast op maat maken

Home » Inbouwkast op maat maken

Als u een inbouwkast op maat wilt laten maken, zijn wij u hiermee graag van dienst. Bij Welles Interieurprojecten hebben we passie voor fijn timmerwerk en het ontwerpen en vervaardigen van meubels. Ons ervaren en creatieve team uit Siebengewald heeft aandacht voor detail en denkt uitsluitend in oplossingen. Hierdoor zijn we een uiterst geschikte partij voor het op maat maken van een inbouwkast.

Nooit verrassingen achteraf

Eén aanspreekpunt voor uw project

U bent altijd op de hoogte

Slaapkamer kasten

Werkplek thuis

Garderobe kasten

Woonkamer

Keukens

Wij kunnen elk soort inbouwkast op maat maken voor u

Heeft u al een specifiek ontwerp voor een inbouwkast in gedachten? Of heeft u zelf geen idee hoe u het beste gebruik kunt maken van de ruimte die u over heeft? In beide gevallen realiseren we graag een inbouwkast die bij u en uw interieur past. Wij houden rekening met uw wensen, ideeën en eisen om zo de perfecte inbouwkast op maat te maken. U kunt ons inschakelen voor elk type kast. Denk hierbij aan bijvoorbeeld:

Kom langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Heeft u interesse in het op maat laten maken van een inbouwkast? Of wilt u uw keuken onder handen nemen of wellicht uw volledige interieur? Dan nodigen wij u graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek in Siebengewald of bij u op locatie. Wij vertellen u dan meer over onze werkwijze en mogelijkheden. Voor het maken van een afspraak belt u naar +31 (0) 485 44 28 49 of vult u het contactformulier in. Bij eventuele vragen mag u uiteraard ook contact met ons opnemen.

Ook benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem contact op