Inbouwkast op maat maken nabij Nijmegen

Home » Inbouwkast op maat maken Nijmegen

Als u een inbouwkast op maat wilt laten maken in Siebengewald, nabij Nijmegen, zijn wij u hiermee graag van dienst. Bij Welles Interieurprojecten hebben we passie voor fijn timmerwerk en het ontwerpen en vervaardigen van meubels. Ons ervaren en creatieve team heeft aandacht voor detail en denkt uitsluitend in oplossingen. Hierdoor zijn we een uiterst geschikte partij voor een op maat gemaakte inbouwkast in omgeving Nijmegen.

Nooit verrassingen achteraf

Eén aanspreekpunt voor uw project

U bent altijd op de hoogte

Slaapkamer kasten

Werkplek thuis

Garderobe kasten

Woonkamer

Keukens

Elk soort inbouwkast op maat laten maken nabij Nijmegen

Heeft u al een specifiek ontwerp voor een inbouwkast in gedachten? Of heeft u zelf geen idee hoe u het beste gebruik kunt maken van de ruimte die u over heeft? In beide gevallen realiseren we graag een inbouwkast die bij u en uw interieur past. Wij houden rekening met uw wensen, ideeën en eisen bij een op maat gemaakte inbouwkast voor uw woning in Nijmegen of omgeving. Zo staan wij voor u klaar voor het creëren van een inbouwkast voor onder uw trap.

Wij vervaardigen diverse soorten kasten

Naast een op maat gemaakte inbouwkast kunt u onze experts nabij Nijmegen ook inschakelen voor andere type kasten. Wij vertalen graag uw wensen in een unieke kast waarmee u uw interieur af kunt maken. Hierbij kunt u onder andere denken aan de volgende kasten:

Maak een afspraak voor een persoonlijk adviesgesprek

Neem contact op