Welles Interieurprojecten uit Siebengewald is dé specialist in het maken van moderne en exclusieve keukens op maat. Dit geldt voor zowel particuliere als voor zakelijke klanten. Als u een keuken op maat wilt laten maken, bent u bij ons dus op de goede plaats. Al onze medewerkers hebben een scherp oog voor detail en zijn zeer ervaren en creatief. Dit ziet u direct terug in het ontwerp. Wij zien het als een leuke uitdaging om steeds weer vernieuwend te zijn en exclusieve en moderne keukens op maat te realiseren die precies passen bij de wensen van onze klanten.

Nooit verrassingen achteraf

Eén aanspreekpunt voor uw project

U bent altijd op de hoogte

Slaapkamer kasten

Werkplek thuis

Garderobe kasten

Woonkamer

Keukens

Keukens op maat zijn duurzamer én stijlvoller

Hoe aantrekkelijk kant-en-klare bouwpakketten voor keukens er ook uitzien, bij Welles Interieurprojecten raden wij het altijd aan om een keuken op maat te laten maken. Geen enkele keukenruimte is namelijk hetzelfde. Ook al lijken kant-en-klare keukens zo gemakkelijk en goedkoop, u zult met zo’n keuken toch vaak blijven zitten met onpraktische tussenruimtes die ook maatwerkaanpassingen vereisen. Hierdoor verliest u handige bergruimte en ontstaan er soms onhygiënische plekken die moeilijk schoon te houden zijn. Door een interieurontwerper in te schakelen die is gespecialiseerd in het maken van exclusieve en moderne keukens op maat, voorkomt u deze problemen in een handomdraai.

Functionaliteit, maatwerk en duidelijke communicatie

Bij Welles Interieurprojecten onderscheiden we ons door onze functionaliteit, ons maatwerk en onze heldere communicatie. Deze kernwaarden vinden wij uiterst belangrijk en ziet u daarom terug in onze werkwijze. Wij betrekken u bij het hele project en verzorgen de verbouwing van uw keuken van A tot Z. Na afloop ruimen we dus ook alles netjes voor u op. U zult bij ons nooit voor verrassingen komen te staan. Wij houden ons namelijk aan de begroting en de planning die van tevoren door u is goedgekeurd.