arrow_rightmagnifier

Interieuradvies Nijmegen

  • Van ontwerp tot montage

  • Uw locatie optimaal ingericht

  • Altijd één aanspreekpunt

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner in omgeving Nijmegen die u voorziet van interieuradvies en zelfs de complete interieurstyling? Omdat u een restaurant opent? Omdat de wachtkamer een opknapbeurt kan gebruiken? Of omdat u van uw kantoor een efficiënte werkruimte wilt maken? Welles Interieurprojecten is de partner die u zoekt. Geen enkele uitdaging is te gek en onze interieurbouw is altijd maatwerk.

Na interieuradvies én interieurstyling bij u in Nijmegen creëert u de juiste sfeer

Het inrichten van een horecazaak, kantoor of andere bedrijfsruimte gaat niet over één nacht ijs. Hier denkt u goed over na. U wilt namelijk een bepaalde sfeer creëren, waardoor het voor klanten, gasten en sollicitanten duidelijk is wat u als bedrijf uitstraalt. Kunt u hier wel wat hulp bij gebruiken? Dan ontvangt uw bedrijf in Nijmegen of omgeving van ons deskundig interieuradvies. U maakt uw wensen kenbaar en wij gebruiken uw input om tot een verrassend ontwerp te komen. Daarna verzorgen onze specialisten uit de buurt van Nijmegen de interieurstyling van begin tot eind. Door alles uit handen te geven aan een interieurspecialist, straalt u een vertrouwde boodschap uit naar uw (potentiële) klant.

Bespreek uw ideeën en eisen tijdens een oriënterend gesprek

Bij ons heeft u tijdens het project altijd één aanspreekpunt. Dit aanspreekpunt staat vanaf het interieuradvies tot aan de laatste seconde van de interieurstyling in Nijmegen voor u klaar. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen en wilt u uw ideeën en eisen bespreken? Maak dan een afspraak door te bellen naar +31 (0) 485 44 28 49.