Een keukenontwerp op maat in regio Nijmegen

Home » Keukenontwerp op maat Nijmegen

Wilt u een keukenontwerp op maat laten maken voor uw woning in de omgeving van Nijmegen? Dan kunt u uitstekend terecht bij Welles Interieurprojecten uit Siebengewald. Wij hebben jarenlange ervaring in het realiseren van complete inrichtingen van keukens, badkamers, kasten en woonkamers. Heeft u altijd al gedroomd van een keuken, geheel naar uw smaak? Dan schakelt u onze specialisten in!

Nooit verrassingen achteraf

Eén aanspreekpunt voor uw project

U bent altijd op de hoogte

Aktiv Sportpark

Zalencentrum De Merx

MFC De klaproos

Zo maken onze experts een keukenontwerp op maat voor uw woning in Nijmegen

Wanneer u ons inschakelt om een keukenontwerp op maat te maken voor uw woning in regio Nijmegen, dan gaan we eerst met u in gesprek. U geeft door wat uw wensen en eisen zijn voor de maatwerkkeuken. Ook inventariseren we wat er mogelijk is met uw beschikbare ruimte. Daarna gaan we aan de slag met een ontwerp, waarbij we uw wensen, smaak en stijl vertalen naar uw droomkeuken. U ontvangt het ontwerp, inclusief begroting en planning. Zo weet u precies waar u aan toe bent!

Benut uw bedrijfsruimte optimaal

Met onze speciale inrichting zorgen wij ervoor dat uw bedrijfsruimte optimaal benut wordt. Zo gebruikt u de ruimte efficiënt, zonder dat het krap overkomt. Comfort en sfeer vinden wij namelijk erg belangrijk en dit is dan ook duidelijk terug te zien in onze ontwerpen. Naast ruimtegebruik kijken wij ook naar lichtinval en kleurgebruik. We schetsen letterlijk het gehele plaatje, zodat alle interieuronderdelen perfect bij elkaar passen en u een prachtige werkruimte krijgt.