Interieurbouw in regio Nijmegen

Home » Interieurbouw Nijmegen

Bent u op zoek naar een specialist in interieurbouw in regio Nijmegen? Dan kunt u uitstekend terecht bij Welles Interieurprojecten uit Siebengewald. Wij weten uw wensen, stijl en eisen te vertalen naar een zorgvuldig interieurontwerp, waarbij we de volledige potentie van uw ruimte benutten. Ontdek de mogelijkheden voor onder andere uw keuken, kantoor of badkamer en profiteer van onze uitgebreide service!

Nooit verrassingen achteraf

Eén aanspreekpunt voor uw project

U bent altijd op de hoogte

Aktiv Sportpark

Zalencentrum De Merx

MFC De klaproos

Maak kennis met onze professionals voor interieurbouw in regio Nijmegen

Bij Welles Interieurprojecten werken we zowel met zakelijke als particuliere klanten en helpen we uw wensen te vertalen naar een gedegen ontwerp. In een persoonlijk adviesgesprek bespreken we wat uw eisen zijn voor bijvoorbeeld een keukenontwerp, kantoor of bedrijfsruimte. Vervolgens gaan we aan de slag met een ontwerp, dat we inclusief begroting en planning aan u presenteren. U weet zo precies waar u aan toe bent en komt niet voor onverwachte kosten te staan. Daarna gaan we aan de slag met de interieurbouw van uw gewenste ruimte in regio Nijmegen. U heeft hierbij telkens één aanspreekpunt, die uw ontwerp en eisen gedurende het hele proces bewaakt. Zo hoeft u zich enkel te verheugen op het eindresultaat!

Benut uw bedrijfsruimte optimaal

Met onze speciale inrichting zorgen wij ervoor dat uw bedrijfsruimte optimaal benut wordt. Zo gebruikt u de ruimte efficiënt, zonder dat het krap overkomt. Comfort en sfeer vinden wij namelijk erg belangrijk en dit is dan ook duidelijk terug te zien in onze ontwerpen. Naast ruimtegebruik kijken wij ook naar lichtinval en kleurgebruik. We schetsen letterlijk het gehele plaatje, zodat alle interieuronderdelen perfect bij elkaar passen en u een prachtige werkruimte krijgt.