arrow_rightmagnifier

Ontspannen, rusten en genieten

Een van de intiemste plekjes in huis is de slaapkamer. Het is dé plaats waar u kunt ontspannen, rusten en genieten. Een echt persoonlijke houten slaapkamer komt dan ook niet uit een bouwdoos. Die hoort op maat te worden gemaakt. Precies volgens uw wensen. Perfect afgewerkt. En vakkundig gemonteerd. Of het nou gaat om bedden, kledingkasten, commodes of kaptafels; een houten slaapkamer van Welles past altijd precies, biedt comfort en heeft een unieke uitstraling.

20171221-Olieslagers-32

Iedere slaapkamer is anders

Geen slaapkamer is hetzelfde. Dat maakt de indeling met kant-en-klare meubels uit de winkel meestal problematisch. Zeker in wat oudere huizen komt het vaak voor: de hoeken zijn niet haaks en de wanden lopen een beetje schuin. Veel slaapkamers hebben bovendien nissen of erkers, een schuin dak en/of afwijkende maten. Hoe deelt u zo’n kamer in? Standaard meubels uit een bouwpakket passen meestal nét niet. Ze beperken de bewegingsvrijheid. Of er blijven kieren en ruimtes over, die lastig zijn schoon te houden. Een houten slaapkamer van Welles biedt dan een ideale oplossing.

welles 1

Ruime ervaring met houten slaapkamers

Welles Interieurprojecten heeft een ruime ervaring met het op maat bouwen van complete houten slaapkamers: bedden, kledingkasten, wandmeubels, tafels, noem maar op. Maar ook met bijvoorbeeld keukens en bedrijfsinterieurs, waar hoge eisen aan worden gesteld. Welles maakt ze in de eigen werkplaats, met de modernste machines. Alle meubels worden precies ontworpen zoals de klant dat wenst: met strakke of klassieke vormen, in diverse houtsoorten of in combinatie met roestvrij staal, gelamineerd of in kleur gespoten, al dan niet met ingebouwde stopcontacten, verlichting of andere voorzieningen. Eén ding is echter altijd hetzelfde: compromisloos vakmanschap, waardoor alles perfect past.

houtnerf -4-2

Volledige ontzorging

Soms werkt Welles in opdracht van een interieurarchitect. Vaak echter ook in direct overleg met de klant zelf. De lijnen in het bedrijf zijn kort en de eisen zijn hoog. Welles laat u geen meubelwinkels of woonwarenhuizen aflopen om uiteindelijk te kiezen voor een ontwerp dat nét niet is wat u zocht. U hoeft ook niet aan de slag met een meetlint, inbussleutels en onduidelijke montage-instructies. Sjouwen met ‘platte dozen’, die vaak méér wegen dan gezond voor u is, behoort zeker tot het verleden. Welles ontzorgt u volledig: van het opmeten, het ontwerp en de fabricage tot de aflevering en de volledige montage van de houten slaapkamer.

slaapkamer

Voordelen van een houten slaapkamer van Welles:

  • Vorm, kleur, afmetingen, afwerking en comfort exact afgestemd op uw smaak;
  • Uw houten slaapkamer is altijd uniek en onderscheidend;
  • De ruimte wordt precies ingemeten en efficiënt ingedeeld;
  • Geen loze hoekjes en kieren waar stof zich kan nestelen;
  • Alle meubels vormen één bij elkaar passend geheel;
  • Een professionele, moderne of ambachtelijke uitstraling;
  • Volledige ontzorging, van ontwerp tot en met montage;
  • Hoogwaardige kwaliteit en toch verrassend betaalbaar.
20170529-Fam. Brons-7

Bel ons

Neem vandaag nog contact op voor een oriënterend gesprek over uw unieke slaapkamerontwerp!

telefoon hout en stenen