arrow_rightmagnifier

Uitstraling en aantrekkingskracht

De inrichting van bedrijfsruimtes, zeker op plekken waar klanten komen, is sterk bepalend voor de uitstraling en de aantrekkingskracht van uw bedrijf. Dat geldt niet alleen voor klanten of gasten, maar ook voor eigen medewerkers; werkruimtes hebben een grote invloed op de productiviteit en het werkplezier. Interieurbouw is dan ook niet uitsluitend een kostenpost. Het is cruciaal voor het imago van uw bedrijf en het levert meerwaarde. Welles Interieurprojecten weet dat als geen ander.

20141215-Aktiv Sportpark-8

Interieurbouw is een vak apart

Interieurbouw is een vak waaraan hoge, soms extreme eisen worden gesteld. Vaak presenteert een interieurarchitect of ontwerper prachtige ideeën. Het is aan de interieurbouwer om te bepalen hoe deze op een professionele manier zijn te realiseren. Altijd gaat het daarbij om maatwerk. Het resultaat moet niet alleen perfect passen en er stijlvol uitzien, maar ook duurzaam en praktisch worden uitgevoerd. Liefst ook nog eens binnen een beperkt budget én met een snelle oplevering. Het vakmanschap van Welles Interieurprojecten heeft dan absoluut toegevoegde waarde.

welles 1

Ruime ervaring met interieurbouw in Nijmegen

Welles heeft een ruime ervaring met interieurbouw in Nijmegen en daarbuiten. De projecten in ons portfolio spreken voor zich: van een compleet sportcentrum tot een kapperssalon en van een multifunctioneel zalencomplex tot een apotheek. Welles bouwt hiervoor complete interieurs op maat, inclusief kasten, ombouwen, bars en balies, etc. Ze worden gefabriceerd in de eigen werkplaats, die is voorzien van de modernste machines. Alle onderdelen worden precies ontworpen op specificatie van de opdrachtgever: met strakke of klassieke vormen, in diverse materiaalsoorten, gelamineerd of in kleur gespoten, al dan niet met de verlichting en andere voorzieningen ingebouwd. Eén ding is echter altijd hetzelfde: compromisloos vakmanschap.

De Merx (8)

Afspraak is afspraak

Vaak werkt Welles Interieurprojecten in opdracht van een interieurarchitect. Het is van belang om te weten dat wij, dankzij ruime ervaring, dezelfde taal spreken en elkaar begrijpen. Aan onze eventuele toeleveranciers stellen we hoge eisen, net als aan onszelf. Afspraak is afspraak. Daar kunt u van op aan. Welles ontzorgt u volledig: van het opmeten, het ontwerp en de fabricage tot de aflevering en de volledige montage van alle elementen in het interieur.

20130512-Hovius

Voordelen van Welles Interieurbouw:

  • Gegarandeerd een stijlvol resultaat binnen de gestelde termijn;
  • Materiaal, vorm, kleur, afmetingen en afwerking exact afgestemd op uw specificaties;
  • Het resultaat is altijd uniek en onderscheidend;
  • Volledige ontzorging, van ontwerp tot en met montage;
  • Hoogwaardige kwaliteit, snelle oplevering en toch betaalbaar.
floor-plan-1474454_1920

Bel ons

Neem vandaag nog contact op voor een oriënterend gesprek over uw bedrijfsinterieur!

telefoon hout en stenen