arrow_rightmagnifier

Robuust, functioneel, warm en uitnodigend

De keuken is vanouds een centrale plek in huis. Daar wordt dagelijks het eten bereid en ontmoeten gezinsleden elkaar. Een keuken moet robuust en functioneel zijn, maar vooral ook warm en uitnodigend. Alle reden om te kiezen voor een keuken op maat. Een keuken die precies volgens uw wensen is ontworpen. Perfect afgewerkt. Vakkundig gemonteerd. Een keuken op maat van Welles Interieurprojecten past altijd precies, is onverwoestbaar en praktisch en heeft een unieke uitstraling.

20180124-Fam. Ermens

Iedere keuken is maatwerk

Geen keuken is hetzelfde. Zeker in de wat oudere huizen zijn de afmetingen van de keukenruimte verre van standaard. Dat maakt de indeling met een kant-en-klaar bouwpakket uit de winkel meestal problematisch. Want hoe gemakkelijk en goedkoop dat ook lijkt, u blijft vaak zitten met onpraktische tussenruimtes die met plinten en afdekschotjes moeten worden weggewerkt. Jammer van de bergruimte die zo verloren gaat. Soms ontstaan hierdoor ook onhygiënische plekjes die moeilijk zijn schoon te houden. In het ergste geval verschuilt zich daar ongedierte. Bovendien zijn er toch vaak maatwerk-aanpassingen nodig, bijvoorbeeld om een looproute vrij te houden. Een keuken op maat van Welles blijkt dan toch duurzamer en stijlvoller te zijn.

20170529-Fam. Brons

Ruime ervaring met keukens op maat

Welles Interieurprojecten heeft een ruime ervaring met het op maat bouwen van complete keukens op maat, inclusief inbouwkasten en aanrechtbladen, kookeilanden, apparatuur en verlichting. Welles maak ze in de eigen werkplaats, met de modernste machines. Alle meubels worden precies ontworpen zoals de klant dat wenst: met strakke of klassieke vormen, in diverse houtsoorten of in combinatie met roestvrij staal, gelamineerd of in kleur gespoten, al dan niet met de stopcontacten, verlichting of andere voorzieningen ingebouwd. Eén ding is echter altijd hetzelfde: compromisloos vakmanschap, waardoor alles perfect past.

20180124-Fam. Ermens-11

Volledige ontzorging

Soms werkt Welles in opdracht van een interieurarchitect. Vaak echter ook in direct overleg met de klant zelf. De lijnen in het bedrijf zijn kort en de eisen zijn hoog. Welles laat u geen keukenwinkels of woonboulevards aflopen om uiteindelijk thuis te komen met een bouwpakket. U hoeft niet zelf aan de slag met een meetlint, inbussleutels en onduidelijke montage-instructies. En sjouwen met ‘platte dozen’ behoort zeker tot het verleden. Welles ontzorgt u volledig: van het opmeten, het ontwerp en de fabricage tot de aflevering en de volledige montage van een keuken waar u dagelijks plezier van heeft.

20170529-Fam. Brons-3

Voordelen van een keuken op maat van Welles:

  • Vorm, kleur, afmetingen, afwerking en comfort exact afgestemd op uw smaak;
  • Uw keuken is altijd uniek en onderscheidend;
  • Precies ingemeten en functioneel ingedeeld;
  • Geen onhygiënische hoekjes en kieren;
  • Een professionele, strak moderne of ambachtelijke uitstraling;
  • Volledige ontzorging, van ontwerp tot en met montage;
  • Hoogwaardige kwaliteit en toch verrassend betaalbaar.
20180124-Fam. Ermens-10

Bel ons

Neem vandaag nog contact op voor een oriënterend gesprek over uw unieke keukenontwerp!

telefoon hout en stenen