arrow_rightmagnifier

Projectinrichting Nijmegen

  • Van ontwerp tot montage

  • Uw locatie optimaal ingericht

  • Altijd één aanspreekpunt

Is uw bedrijfsruimte in Nijmegen toe aan een eigentijdse en vernieuwende projectinrichting? Omdat u de productiviteit van werknemers wilt bevorderen in een efficiënte kantoorruimte? Of omdat u een goede eerste indruk wilt achterlaten bij (potentiële) klanten? Benader dan Welles Interieurprojecten. Wij weten als geen ander hoe uw locatie optimaal benut kan worden, waardoor u in de toekomst de sfeer uitstraalt die past bij uw bedrijf.

Geef uw nieuwe projectinrichting uit handen aan specialist nabij Nijmegen

De inrichting van uw bedrijfsruimte is bepalend voor de uitstraling van uw organisatie. Hier speelt Welles Interieurprojecten, gevestigd dicht bij Nijmegen, graag op in door de complete projectinrichting uit handen te nemen. Dat begint met het bespreken van uw wensen, die wij vervolgens gebruiken bij het schetsen van een doordacht ontwerp. Zodra u akkoord bent, starten we met het realiseren van alle onderdelen in onze eigen werkplaats. Tot slot zorgen we voor de volledige montage. Op die manier komt er een inrichting tot stand die perfect aansluit bij de visie en missie van uw bedrijf.

Neem contact op voor het maken van een afspraak

Kijkt u er naar uit om de projectinrichting van uw bedrijf in Nijmegen aan te laten pakken? Bel dan naar +31 (0) 485 44 28 49 voor het maken van een afspraak voor een oriëntatiegesprek. Heeft u vragen over de werkwijze of wilt u meer weten over reeds gerealiseerde projecten? Bel dan ook naar eerdergenoemd telefoonnummer.