arrow_rightmagnifier

Interieuradvies Eindhoven

  • Van ontwerp tot montage

  • Uw locatie optimaal ingericht

  • Altijd één aanspreekpunt

Voor zowel doordacht interieuradvies als de complete interieurstyling van uw onderneming in Eindhoven of omstreken benadert u een specialist. Een specialist die u compleet ontzorgt is Welles Interieurprojecten. Met volledige aandacht voor ieder detail zorgen wij ervoor dat uw locatie optimaal wordt ingericht. Uw interieurdromen worden werkelijkheid!

Ontvang deskundig interieuradvies van specialist uit omgeving Eindhoven

Het inrichten van een kantoor, restaurant of wachtkamer is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Er zijn tal van stijlen die goed tot zijn recht komen of misschien weet u niet hoe u uw identiteit het best combineert met een specifiek interieur. Daarom kan interieuradvies van een adviseur uit de buurt van Eindhoven gewenst zijn. Tijdens een eerste kennismaking maakt u uw wensen, ideeën en eisen kenbaar, waarna wij uw input gebruiken om tot een mooi en functioneel ontwerp te komen. Samen met een passende begroting en planning wordt deze aan u gepresenteerd.

Interieurstyling tot op de millimeter nauwkeurig

Bent u akkoord en zijn de eventuele wijzigingen doorgevoerd? Dan beginnen we daadwerkelijk met de interieurstyling op uw locatie in Eindhoven of omgeving. Hierbij maken we gebruik van nieuwe interieurbouwtechnieken, kwaliteitsmaterialen en duurzame producten. U heeft één aanspreekpunt die u altijd op de hoogte houdt van de laatste ontwikkelingen, zodat u zich kunt verheugen op het eindresultaat.

Maak een afspraak voor een kennismaking

Wilt u interieuradvies ontvangen en bespreken wat we op het gebied van interieurstyling voor uw bedrijf in de regio Eindhoven kunnen betekenen? Maak dan een afspraak via +31 (0) 485 44 28 49 voor een kennismaking. Dit telefoonnummer is ook bereikbaar voor meer informatie of bij vragen over onze dienstverlening.