arrow_rightmagnifier

Interieur Nijmegen

  • Van ontwerp tot montage

  • Uw locatie optimaal ingericht

  • Altijd één aanspreekpunt

Is uw kantoorpand, horecazaak of andere onderneming in Nijmegen toe aan een nieuw interieur? Dan schakelt u een betrouwbare partner als Welles Interieurprojecten in. Ons ervaren team gaat geen enkele uitdaging uit de weg en zorgt ervoor dat uw locatie optimaal wordt ingericht. Niet alleen wat betreft ruimte, maar ook qua sfeer.

Ook voor uw interieur in Nijmegen telt de eerste indruk

Deze uitdrukking bestaat niet voor niets. Klanten, bezoekers en sollicitanten creëren bij binnenkomst een mening over uw bedrijf. Daarom is die eerste indruk zo belangrijk. Of het nu gaat om kantoorruimtes, wachtruimtes of restaurants, wij gaan graag voor u aan de slag om de uitstraling te creëren die u voor ogen heeft. Dit doen we van A tot Z. Hierbij gebruiken we de beste kwaliteitsmaterialen en kiezen we voor duurzame producten. Zo straalt u met uw interieur de perfecte dienstverlening uit naar uw (potentiële) klanten in omgeving Nijmegen.

U heeft altijd één aanspreekpunt

Dit werkt het prettigst voor u én voor ons. Waarom? Op die manier verloopt de planning optimaal, treedt er geen vertraging op en blijft de kwaliteit gewaarborgd. Bovendien weet dit aanspreekpunt precies in welke fase uw project zit en heeft op iedere vraag een antwoord.

Komen we binnenkort op gesprek?

We horen graag wat uw wensen, ideeën en eisen zijn voor uw zakelijk interieur in Nijmegen of omgeving. Wilt u deze met ons bespreken? Door te bellen naar +31 (0) 485 44 28 49 maakt u een afspraak voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek. Dit telefoonnummer is ook bereikbaar bij vragen of voor meer informatie over onze dienstverlening.