arrow_rightmagnifier

De uitstraling en het winkelinterieur

Het winkelinterieur is sterk bepalend voor de uitstraling en de aantrekkingskracht van uw retailbedrijf. In de detailhandel is interieurontwerp dan ook méér dan een kostenpost; het heeft een grote invloed op de customer journey en daarmee op de omzet. Het winkelinterieur levert een onmiskenbare bijdrage aan het rendement. Welles Interieurprojecten weet dat als geen ander.

welles 1

Hoge eisen stellen aan uw winkelinterieur

Interieurbouw is een vak waaraan hoge, soms extreme eisen worden gesteld, zeker in de detailhandel. En dat is niet voor niets. Een goed winkelinterieur onderstreept de merkwaarde en geeft de consument een aangename beleving in uw winkel. Daarmee draagt het winkelinterieur bij aan de aankoopbereidheid. Dit lukt alleen als een bouwer zijn klanten begrijpt en de gewenste uitstraling weet te vertalen naar een passend en stijlvol interieur. Het resultaat moet bovendien duurzaam en praktisch worden uitgevoerd. Liefst ook nog eens binnen een beperkt budget én met een snelle oplevering. Het vakmanschap van Welles Interieurprojecten heeft dan absoluut toegevoegde waarde.

20141215-De klaproos

Ruime ervaring met winkelinterieurs

Welles Interieurprojecten heeft een ruime ervaring met interieurbouw. De projecten in ons portfolio spreken voor zich: van een compleet sportcentrum of een apotheek tot een kapperssalon. Wij bouwen complete interieurs op maat, inclusief vitrines of uitstalkasten, tafels, ombouwen en winkelbalies. We fabriceren ze in onze eigen werkplaats, die is voorzien van de modernste machines. Alle onderdelen worden precies ontworpen op specificatie van de opdrachtgever: met strakke of klassieke vormen, in diverse materiaalsoorten, gelamineerd of in kleur gespoten, al dan niet met verlichting en andere voorzieningen ingebouwd. Eén ding is echter altijd hetzelfde: compromisloos vakmanschap.

website -1

Afspraak is afspraak

Vaak werkt Welles Interieurprojecten in opdracht van een interieurarchitect. Het is van belang om te weten dat wij, dankzij ruime ervaring, dezelfde taal spreken en elkaar begrijpen. Aan onze eventuele toeleveranciers stellen we hoge eisen, net als aan onszelf. Afspraak is afspraak. Daar kunt u van op aan. We ontzorgen u volledig: van het opmeten, het ontwerp en de fabricage tot de aflevering en de volledige montage van alle elementen in het winkelinterieur.

20121003-Aktiv Sportpark-11

Voordelen van een winkelinterieur van Welles:

  • Gegarandeerd een stijlvol resultaat binnen de gestelde termijn
  • Materiaal, vorm, kleur, afmetingen en afwerking exact afgestemd op uw specificaties
  • Het resultaat is altijd uniek en onderscheidend
  • Volledige ontzorging, van ontwerp tot en met montage
  • Hoogwaardige kwaliteit, snelle oplevering en toch betaalbaar
De Merx (4)

Bel ons

Neem vandaag nog contact op voor een oriënterend gesprek over uw winkelinterieur! Vul hiervoor het online contactformulier in of bel naar +31 (0) 485 44 28 49.

telefoon hout en stenen